Over B7

Omgeving Stein - B7 Bed&BreakfastIn het kleine dorpje Stein (in de Duitse gemeente Selfkant, enkele kilometers over de grens bij Sittard) vindt u de boerenwoning waarin B7 is gehuisvest. Een oude boerenwoning met stallen en weilanden die in ongeveer anderhalf jaar zijn omgebouwd tot een aangenaam Bed and Breakfast voor ruiters, fietsers, wandelaars en mensen die gewoon even willen onthaasten.

B7 is ontstaan uit idealisme, uit de overtuiging dat mens en dier het beste tot hun recht komen in een simpele back to basic-omgeving, en dat de drukte van ons dagelijks bestaan en de permanente stroom aan informatie ons niet gelukkiger maakt. Wij willen onze gasten het ‘dolce far niente’-gevoel laten ervaren: even niets moeten (ont-moeten) en genieten van wat er is.

B7 beschikt over drie comfortabele gastenkamers (waaronder één dubbele kamer) met eigen badkamers. De kamers hebben als thema: hout, vuur en water. Voor paardenbezitters bestaat de mogelijkheid om hun paard mee op vakantie te nemen.

De gemeente Selfkant is een prima startpunt voor ruiter-, fiets- en wandeltrips, maar ook voor een bezoek aan steden zoals Aken (D), Sittard, Maastricht, Heerlen, Roermond (NL) of Maaseik en Genk (B). Al deze steden liggen op minder dan 45 km van B7.
Waarom naar B7?