Waarom naar B7?

Een B&B onderscheidt zich van veel andere overnachtingsmogelijkheden door de huiselijke sfeer en gastvrijheid. Bent u een beetje uitgekeken op hotelkamers die overal hetzelfde zijn? Stelt u belang in ‘een paar dagen weg en je toch thuis voelen’, dan zult u dit bij B7 zeker vinden.

En u kunt uw paard zelfs meenemen! Uw paard krijgt hier alle zorg en liefde, zodat u als eigenaar de tijd en rust krijgt om dat te doen waar u uw paard voor heeft: met het dier genieten van een ontspannen buitenrit of gewoon in zijn/haar wei zitten en gelukkig worden van wat u ziet!

B7 is vooralsnog een B&B, met de mogelijkheid om uw paard mee op vakantie te nemen. In de nabije toekomst zullen ook de grote schuur en de voormalige koeienstal verbouwd worden tot paardenboxen en multifunctionele ruimtes waarin cursussen gegeven zullen worden die als doel hebben mens en dier (paard – hond) te leren ‘ont-moeten’.

Door een andere kijk op ons ‘moeten’ kunnen wij leren om op een positievere, gelukkigere manier in ons leven te staan, en meer vreugde uit de vriendschappen en contacten met de mensen en dieren om ons heen te halen. Het enige doel dat de mens in zijn leven heeft is ….. gelukkig zijn!

Over B7